Design Sprint

Budapest MEeTUp

2019. SZEPTEMBER 17. 18:00

REGISZTRÁLJ!

Gyere el a Metropolitan Egyetem MEeTUpjára!

A rendezvényen fotókat készítünk a METU Xpert program népszerűsítése érdekében. A felvételeket a METU honlapján, Facebook csatornáin, LinkedIN oldalán és nyomtatott kiadványaiban tehetjük közzé 2022 végéig. Adatkezelési tájékoztató

Óra
Perc

múlva találkozunk

a MEeTUpon!

MIKOR

SZEPTEMBER 17.
KEDD

18:00 - 20:00

HOL

TÉMA

Design thinking és design sprint


Az elmúlt évek egyik legforróbb témája a design thinking. A Google Ventures által kifejlesztett Design Sprint módszer pedig mára a legelfogadottabb innovációs eszközök egyike lett.


Mit kell tudni a design sprintről? Hol és mire alkalmazható? Hogyan használjuk? A Design Sprint Budapest meetupon gyakorló hazai szakemberek mesélnek kalandjaikról a sprintek világában.

REGISZTRÁLOK!

PROGRAM

Regisztráció

17:30 - 18:00


Káli György:

Mi az a design sprint?

18:00- 18:30

Kerekasztal beszélgetés

18:30 - 19:30

moderátor: Káli György


résztvevők: Boros Judit,

Kandó Eszter, Kádár Anna,

Bogár Bence, Tollay Erik

Kérdések és válaszok

19:30 - 20:00

REGISZTRÁLOK!

A programváltoztatás jogát fenntartjuk..

KIKKEL TALÁLKOZHATSZ?

BOGÁR BENCE

BOROS JUDIT

KÁDÁR ANNA

Experience Designer

Reklámkommunikációs stratégiai tervező

Szabadúszó élménytervezőként innovatív csapatoknak segít hasznos, jól használható és szerethető szolgálatások tervezésében. Mindeközben pedig azt kutatja, hogy az embereket miként motiválja, illetve manipulálja a design ereje.Korábban a Kitchen Budapest startup programjának vezetőjeként, a Mobil- és SocialPiknik társszervezőjeként, illetve a Colabs társalapítójaként kereste az ötlet, a csapat és a megvalósítás kapcsolatait, vagyis a sikeres startupok receptjét.

Terméktervező mérnökként végzett a BME-en, majd Milánóban ‘Product-Service-System Design’ szakon szerzett Master diplomát, kiegészítve egy New York-i ösztöndíjjal; a Parsons School of Design ‘Transdisciplinary Design’ képzésén vett részt. Design kutatás, art&tech és biotechnológiai területeken dolgozott hazai és nemzetközi projektekben. Jelenleg független service design tanácsadóként dolgozik. A MOME Open-en 2017-től vezet service design kurzust. 2017-ben kezdte el PhD tanulmányait a CEU-n, ahol a design szerepét vizsgálja a ‘természet-alapú megoldások’ városi környezetekbe való integrálásában.

Anna 16 éve foglalkozik stratégiai tervezéssel, az ügynökségi múlt mellett az UNICEF kommunikációs igazgatója volt. A klasszikus reklámstartégiai projekteket mostanra kiegészítette service designnal.

Designer

Kommunikációs szakember, aki az elmúlt években service design, design kutatás projektekben is részt vett, illetve facilitátorként design sprinteket vezet

SD4Good
Design Facilitátor

KANDÓ ESZTER

KÁLI GYÖRGY

SD4Good

CEO, alapító

TOLLAY ERIK

PwC Magyarország Innovációs szakértő

Tanácsadóként 4 éve dolgozom a PwC-nél, 2018 óta pedig innovációs szakértőként segítek a kollégáknak megvalósítani az ötleteiket a belső innovácios programon keresztül, ezzel újragondolva a szervezeti kultúrát, annak érdekében, hogy az még inkább támogassa az innovációt. Fontosnak tartom a service design és egyéb újító módszertanok beemelését a cég hétköznapjaiba, mert így új szemszögből tudjuk megvizsgálni működésünket és szolgáltatásainkat.

Káli György tizenöt éve foglalkozik kommunikációval vállalati és ügynökségi oldalon, melyből nyolc éve digitális marketing stratégia-építés a specialitása. Jelenleg fogyasztói élmény- (CX-) design, munkavállalói élmény- (EX-) tervezés, illetve a digitális transzformáció állnak szakmai érdeklődése fókuszában. A Service Design Day konferencia és a Márkaépítés a munkaerőpiacon konferencia főszervezője, az évente megjelenő Brandbook branding különszám főszerkesztője, illetve a service design hazai terjesztését célul kitűző, design sprint specialista ügynökség, a SD4Good alapítója.

Azoknak, akiket érdekel, hogy:

- miért lett most ekkora hype ez a régen kifejlesztett módszer;

- mire jelent megoldást és mire nem?

- milyen szakterület alkalmazhatja sikerrel és hol ne várjunk tőle csodákat;

- házon belül vagy ügynökséggel jó ezt csinálni?

KINEK AJÁNLJUK?

REGISZTRÁLOK!


A Design thinking és Design sprint modulra október 7-ig jelentkezhetsz még!


Elsajátítható kompetenciák:


  • Probléma feltérképezése - kutatás
  • Personák kialakítása
  • Journey mapping
  • Prototípus készítés és iteráció
  • Szintetizálás
  • Megoldás(ok) prezentációja
Tovább olvasok róla

KÉPEZD MAGAD!

Regisztrálj és tudj meg többet a MEeTUp-on!

REGISZTRÁLOK!
Honlapunkon a felhasználói élmény fejlesztése érdekében cookie-kat használunk. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával hozzájárulok ezek használatához. Adatkezelési tájékoztatónk: https://www.metropolitan.hu/adatkezeles-adatvedelem